Redirectioneaza 2%

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia culturala „Compania D’arte”

2%  pentru Arta si  Cultura

Asociatia culturala „Compania D’arte” promoveaza arta si cultura, artistii si oamenii de cultura romani, educatia nonformala a copiilor si tinerilor prin intermediul artei, dezvoltarea personala si integrarea sociala a copiilor si tinerilor defavorizati de societate prin intermediul  artei, art – terapia pentru copii cu dizabilitati. Arta si cultura sunt surse de hrana spirituala si vitalitate foarte importante pentru sanatatea unui om si a unei societati.

Arta si cultura sunt necesitati vitale ale vietii noastre

Argument: Stati putin si ganditi-va cat de saraca ar fi viata noastra daca ar disparea artistii si oamenii de cultura. Cum ar fi o lume fara muzica, filme, teatru, dans, fotografie, pictura, sculptura, reviste, carti, design (fara mobila si accesorii si haine frumoase)? Cu siguranta v-ati simti saraci intr-o astfel de lume. Arta nu este un lux, este o necesitate si este un drept al nostru al tuturor. Intr-o societate romaneasca bulversanta in care sistemul creat de un stat inconstient nu sustine valorile romanesti, este necesar sa contribuim noi insine la dezvoltarea si perpetuarea artei si culturii romane. Pentru a putea explora si creea si a fi prezenti in cotidianul nostru, proiectele de creatie ale tinerilor artisti si oameni de cultura trebuie sustinute financiar. Arta se dovedeste a fi un mijloc terapeutic extrem de eficient in cazul copiilor si tinerilor cu dizabilitati, cu probleme de integrare sociala, cu probleme de sanatate, aplicandu-se sub forma de art – terapie. De asemenea se dovedeste un instrument eficient pentru educarea si formarea umana si sociala a copiilor si tinerilor. Putem sa sustinem impreuna astfel de proiecte necesare, spre folosul nostru al tuturor traitorilor in aceasta tara.

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit virat statului in anul anterior nu presupune nici o plata directa din partea ta, presupune doar DECIZIA TA de a hotara asupra modului in care vrei sa fie cheltuiti  2 procente din impozitul pe venit pe care l-ai virat statului in anul anterior. De ce sa nu hotarasti tu in locul statului cum sa fie folositi 2% din impozitul tau pe venit? Acest gest presupune un efort minim pentru voi, dar cu rezultate maxime pentru noi. Trebuie doar sa completati Formularul 230 – Cererea privind destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venit anual pe care-l puteti descarca de pe site-ul Asociatiei culturale „Compania D’arte” http://www.companiadearte.com de la sectiunea Download.

Modalitatile prin care puteti sa depuneti Formularul 230 sunt  urmatoarele: poate  fi scanat  si trimis  la  adresa  noastra de email companiadarte@gmail.com // sau sa il trimiteti pe adresa noastra  – Asociatia culturala “Compania D’arte”str. Daliei nr. 11 bl. 14 ap. 4 loc. Timisoara / Timis CP 300558 iar noi il vom depune in numele dumneavoastra la administratia financiara de care apartineti //  sau  il puteti trimite prin posta sau depune direct la Administratia Financiara de care apartineti cu domiciliul. Data limita de depunere a formularului este  25 mai  al fiecarui an.

Pentru completarea Formularului aveti nevoie de coordonatele financiare ale ONG-ului nostru:  Asociatia Culturala „Compania D’Arte”       CIF:18917864

Cont curent: BCR / Sucursala Bastion Timisoara

IBAN:  RO06RNCB0255061081100001                                     Va multumim frumos


Pentru informatii detaliate despre activitatea organizatiei noastre si despre proiectele pe care dorim sa le desfasuram in viitor puteti accesa site-ul si blogurile Companiei D’arte sau va putem trimite prin e-mail portofoliul ONG-ului nostru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: