Cursuri de nai online

Cursuri de nai individuale online

Profesor: Madalin Luca

Afis NAI curs online 1

 

Cursuri individuale de nai online

Profesor: Madalin Luca

Cui se adreseaza:

Cursurile se adreseaza persoanelor de orice varsta, de la copii la adulti.

Persoanele pot fi din Romania sau din orice alta tara din lume. Limbile in care se poate comunica sunt: romana, engleza si italiana.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa invete sa cante la nai pentru propria placere, cat si copiilor, adolescentilor sau adultilor care doresc sa invete sa cante la nai la un nivel avansat.

Despre instrument: Cursantul trebuie sa aiba propriul lui instrument. Daca nu aveti inca un instrument, puteti primi explicatii de la profesor despre naiurile care exista pe piata, caracteristicile si preturile acestora. Puteti decide apoi ce instrument sa achizitionati, in functie de informatiile primite.

Cateva informatii utile pentru o persoana care invata pentru prima data sa cante la un instrument:

Studiul individual:

Pentru a invata sa cante la un instrument, este necesar studiul individual sub indrumarea profesorului. Dar fiecare persoana care doreste sa invete sa cante la un instrument trebuie sa constientizeze faptul ca va fi necesar sa-si dedice parte din timp, studiului singur acasa. Studiul individual la inceput este tehnic si arid, nu se invata direct melodiile pe care doreste sa le cante cursantul si poate fi plictisitor sau dificil uneori. Este nevoie de tenacitate si mai ales de motivatie proprie. Cursantul primeste exercitii specifice fiecarei etape de lucru, pe care trebuie sa le faca acasa. Cursantul nu are cum sa invete sa cante, doar in timpul orelor desfasurate cu profesorul. El va fi indrumat pentru a evolua pas cu pas, dar fiecare va evolua in functie de timpul pe care il va dedica studiului. Bineinteles ca profesorul isi va adapta modul de lucru, precum si exercitiile in functie de datele personale ale fiecarui cursant, de timpul disponibil, de scopul acestuia, de ritmul de lucru si de capacitatea de asimilare.

Varsta minima:

Naiul se invata incepand cu varsta de 11 ani, deoarece mai devreme poate fi riscant, pentru ca plamanii nu sunt suficient dezvoltati si naiul necesita un efort mai mare decat fluierul, de exemplu, la care se poate invata mai devreme. La instrumentele de suflat se invata cantatul din clasa a  V- a. Este bine ca persoana respectiva, mai ales in cazul copiilor sa aiba aparatul respirator sanatos. DAR, va recomand naiul si in cazul unor probleme de sanatate, cum ar fi astmul sau alte probleme respiratorii, pentru ca va poate ajuta. Este bine sa cereti si sfatul unui medic specialist in cazul unor probleme de sanatate, pentru a sti daca v-ar putea dauna in vreun fel cantatul la nai.

Teoria muzicala:

Daca persoana care doreste sa invete sa cante la nai nu cunoaste deloc teorie muzicala – note, game, reguli muzicale etc.- va fi nevoie sa facem si cateva ore de teorie care sa o ajute sa poata descifra singura o partitura. Aceste ore de teorie se vor integra in cadrul orelor de nai, nu se vor face separat.

Durata minima a unui curs:

 

Durata cursului va fi stabilita cu fiecare cursant in parte, in functie de obiectivele pe care doreste sa le atinga.

Frecventa orelor: Minim o data pe saptamana, o sedinta de 2 ore. Se pot face mai multe sedinte pe saptamana, fiecare avand durata de 2 ore, in functie de dorinta si scopul cursantului. Ziua si orele de desfasurare se stabilesc de comun acord.

Durata unei sedinte: 2 ore

Tariful cursului: Puteti afla tariful cursului contactand profesorul telefonic sau prin email. Cursul se poate achita anticipat inaintea fiecarei sedinte sau anticipat lunar, prin virament bancar. Contul va fi comunicat in momentul in care veti stabili inceperea cursului.

Necesar tehnic pentru o buna comunicare: Din punct de vedere tehnic aveti nevoie de o conexiune buna la internet si o camera web. Cu cat este mai performanta camera web cu atat este mai bine. Se poate lucra cu ce dotari aveti, numai sa functioneze bine.

Trebuie sa aveti cont de Skype, pentru ca aceasta este modalitatea in care se vor desfasura cursurile.

Informatii despre Madalin Luca puteti afla de pe urmatoarele pagini de internet:

Blog: http://madalinluca.wordpress.com

https://www.facebook.com/madalinluca

www.youtube.com/lucamadalin2000

www.myspace.com/madalinluca

INFORMATII SI INSCRIERI:  

Tel. 0720762073 // 0766413937

Email: companiadarte@gmail.com

companiadarte@yahoo.com

Website: http://www.companiadearte.com

Reclame

6 comentarii

 1. Negrea Petru Gabriel

  Doresc sa primesc un curs de nai,mail,ori nu stiu ce metode aveti la indemana.va rog contactati ma.Nr meu 0746226141.

  • cursuridearte

   Inteleg ca dumneavoastra doriti sa primiti gratuit un manual. Noi nu distribuim manuale sau metode de nai. Exista astfel de metode de vanzare, dar nu ne ocupam nici cu vanzarea acestui gen de materiale. Noi organizam cursuri de nai. Daca va intereseaza un astfel de curs datele noastre de contact, respectiv telefon sau email, sunt postate pe site sau pe bloguri.

   Cu respect,
   Mariana Luca

 2. FLORIN

  Doamne Ajuta!

  Ma numesc FLORIN si asi dori sa ma inscriu si eu la Curs de Nai online .

  • cursuridearte

   Buna ziua,

   Pentru informatii detaliate despre cursul de nai online trimiteti email la madalin.luca@gmail.com sau sunati la nr. de tel. 0720762073 profesor Madalin Luca

 3. niculina madas

  Buna ziua,
  As dori sa urmez cursul de nai. mai este valabil anuntul? va multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: